Z usmerjenostjo k odjemalcem do novega priznanja Trusted Brand

Odjemalci električne energije ste ponovno potrdili: GEN-I je tudi letos najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki električne energije. Priznanje Trusted Brand 2020 je že šesto, ki smo ga prejeli kot  zmagovalec med dobavitelji elektrike v Sloveniji, dvakrat pa smo prejeli tudi priznanje na področju varovanja okolja. 

Zaupanje odjemalcev je temelj, na katerem gradimo naša prizadevanja za razvoj najboljših storitev in nudenje najboljše in najenostavnejše podpore uporabnikom. Za slednjo vlagamo tako v tehnologijo kot v izobraževanje naših zaposlenih, ki ne glede na delovno mesto vedo, da so naši uporabniki vedno na prvem mestu.

Z digitalnimi rešitvami, ki omogočajo enostavno sledenje računom, urejanje sprememb in sprotno obveščanje, gradimo zaupanja vredno vez z odjemalci. Tistim, ki bi to želeli postati, pa ponujamo različne načine za menjavo dobavitelja. Še več, vsem, ki to želijo, jo na daljavo v celoti uredimo mi.

Ob ponovnem izboru Trusted brand smo zato izjemno veseli, da je naš trud opazen, naši temelji za povezovanje z odjemalci pa vse bolj trdni. Obljubljamo, da bomo v prihodnje nanje postavili še več povezovalnih gradnikov.

Hvala vsem za izkazano zaupanje.

Več o izboru Trusted brand: Raziskava o zaupanju v blagovne znamke je potekala na reprezentativnem vzorcu celotne populacije v Sloveniji, s čimer so pri reviji Reader’s digest razširili dosedanji vzorec svojih bralcev. V razpisanih 32 kategorijah so respondenti na lestvici od 0 do 10 ocenjevali, koliko zaupajo blagovnim znamkam v Sloveniji. Imeli so tudi možnost, da sami predlagajo znamko, ki se jim zdi zaupanja vredna. Slovenija je v eno največjih evropskih potrošniških raziskav o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand vključena že 14 let.