Akcija "Poceni plin - pomlad 2020"

Pridružite se novi pomladni akciji "Poceni plin - pomlad 2020" in si zagotovite 3 mesece za kar 30 % nižje cene zemeljskega plina od tistih v Rednem ceniku.

Obdobje veljavnosti cene Cena brez DDV v €/kWh Cena z 22 % DDV v €/kWh
3 mesece 0,01884 0,02298

Navedene cene veljajo samo za dobavo zemeljskega plina in ne vključujejo omrežnine, trošarine ter drugih postavk predpisanih s strani države.

 

Pridružite se akciji

Akciji "Poceni plin - pomlad 2020", ki traja do vključno 30. junija 2020, se lahko pridružite obstoječi in novi odjemalci zemeljskega plin.

 

NOVI ODJEMALCI

Novi odjemalci se akciji pridružite tako, da izpolnite enostaven obrazec za zamenjavo dobavitelja, kjer izberete akcijo "Poceni plin - pomlad 2020" in označite, da želite z nami elektronsko skleniti pogodbo.

Na vaš elektronski naslov boste prejeli sporočilo, kjer s klikom na gumb "Kliknite za sklenitev pogodbe z obveznostjo plačila" z nami elektronsko sklenete pogodbo. Lahko nas pa tudi pokličete na 080 1558 in bomo za vas vse uredili mi!

 

OBSTOJEČI ODJEMALCI GEN-I

Obstoječi odjemalci Poceni plina se lahko akciji pridružite tako, da izpolnite Izjavo obstoječega kupca, ki jo najdete na spodnji povezavi, in jo izpolnjeno pošljete na naš naslov.

 

Prijavite se lahko do vključno 30. junija 2020! 

 

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah: