Akcija "Poceni plin - poletje 2018/2"

Izkoristite novo poletno priložnost in si zagotovite nizko ceno zemeljskega plina kar za 12 mesecev. Akciji »Poceni plin – poletje 2018/2«, ki traja do vključno 31. avgusta 2018 se lahko pridružite obstoječi odjemalci zemeljskega plina.

Pogoj za sodelovanje v akciji je prejemanje računov v PDF obliki ali kot e-račun in direktna obremenitev SEPA (direktna obremenitev SEPA ni potrebna za obstoječe kupce, ki v zadnjih 12 mesecih, šteto od 1. 8. 2017 dalje niso bili v zamudi s plačilom računov za zemeljski plin), s čimer boste prispevali k varovanju okolja in si poenostavili mesečno plačevanje računov. Vsem, ki ne boste želeli pristopiti k prejemanju pdf ali e-računov, bomo v času trajanja ugodnosti akcije, na računu za zemeljski plin obračunali strošek v višini 1 € (z DDV). Prav tako bomo obračunali strošek 1 € (z DDV) vsem, ki ne boste želeli direktne obremenitve SEPA, razen če za vas ni pogoj za pristop k akciji.  

Pohitite, prijavite se lahko samo do vključno 31. avgusta 2018!

Povpraševanje lahko v času trajanja akcije oddate po telefonu na številki 080 1558 ali po elektronski pošti poceniplin@gen-i.si

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah:

Ostale aktualne akcije