Akcija »Genialno poceni plin«

Vsem novim in obstoječim gospodinjskim odjemalcem zemeljskega plina v akciji »Genialno poceni plin« zagotavljamo, da se boste to zimo greli zelo ugodno. Cena zemeljskega plina v akciji znaša le 0,2789 EUR/Sm3 brez DDV oz. 0,3402 EUR/Sm3 z DDV. Primerjavo morebitnih prihrankov na položnicah za plin si lahko ogledate na informativnem kalkulatorju.

Akciji se lahko pridružite od 1. 12. 2015 do 31. 1. 2016  tako, da izpolnite preprost obrazec za povpraševanje ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1558, kjer so vam naši svetovalci na voljo od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro. Zamenjava dobavitelja zemeljskega plina je brezplačna in enostavna, saj bo vse podrobnosti za vas uredila ekipa GEN-I.

Pridružite se več kot 20.000 odjemalcem Poceni plina ter si zagotovite najnižje račune za ogrevanje še danes.

Podrobnejša Vsebina in pogoji za sodelovanje novih in obstoječih kupcev v akciji »Genialno poceni plin« z Izjavo o sodelovanju v akciji ter Splošni pogoji za dobavo zemeljskega plina odjemalcem, priključenim na distribucijsko omrežje zemeljskega plina z letno porabo do 70.000 Sm3 so objavljeni na spodnjih povezavah: