Akcija "Decembrski Poceni plin"

Pridružite se naši zadnji decembrski akciji in si zagotovite 12 mesecev zelo nizkih cen zemeljskega plina: 

Obdobje veljavnosti cene Cena brez DDV v €/kWh Cena z 22 % DDV v €/kWh
12 mesecev* 0,02299 0,02805

Navedene cene veljajo samo za dobavo zemeljskega plina in ne vključujejo omrežnine, trošarine ter drugih postavk predpisanih s strani države.

 

Pridružite se akciji

Akciji »Decembrski Poceni plin«, ki traja do vključno 22. decembra 2019, se lahko pridružite obstoječi in novi odjemalci zemeljskega plin.

 

NOVI ODJEMALCI

Novi odjemalci se akciji pridružite tako, da izpolnite enostaven obrazec za zamenjavo dobavitelja, kjer izberete akcijo "Decembrski Poceni plin" in označite, da želite z nami elektronsko skleniti pogodbo.

Na vaš elektronski naslov boste prejeli sporočilo, kjer s klikom na gumb "Kliknite za sklenitev pogodbe z obveznostjo plačila" z nami elektronsko sklenete pogodbo. Lahko nas pa tudi pokličete na 080 1558 in bomo za vas vse uredili mi!

 

OBSTOJEČI ODJEMALCI GEN-I

Obstoječi odjemalci Poceni plina se lahko akciji pridružite tako, da izpolnite Izjavo obstoječega kupca, ki jo najdete na spodnji povezavi, in jo izpolnjeno pošljete na naš naslov.

 

Pohitite, prijavite se lahko samo do vključno 22. decembra 2019!

 

POGOJI ZA SODELOVANJE V AKCIJI

Pogoj za sodelovanje v akciji je prejemanje računov v PDF obliki ali kot e-račun, s čimer boste prispevali k varovanju okolja in si poenostavili mesečno plačevanje računov. Vsem, ki boste izrazili željo, da izpis računa prejmete v papirnati obliki, vam bomo na vsakokrat izdanem računu za merilno mesto, ki je predmet te akcije zaračunali strošek dodatne akcijske obdelave v višini 1 EUR (cena z 22% DDV), ki zajema stroške dodatne informacijsko podporne obdelave te storitve.

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah:

 

Ostale aktualne akcije