Aktualne akcije

Akcija "Naša najugodnejša ponudba zemeljskega plina za nove kupce"

V mesecu novembru vas ponovno razveseljujemo z akcijo "Naša najugodnejša ponudba zemeljskega plina za nove kupce", s katero si lahko novi gospodinjski odjemalec, ki mu na dan začetka akcije GEN-I še ni dobavljal zemeljskega plina zagotovi občutne prihranke na računih kar za celo leto. Našo najugodnejšo ceno plina si lahko zagotovite takoj, brez vezave in skritih stroškov.
> Preberi več

Pretekle akcije

Akcija "Naša najugodnejša ponudba zemeljskega plina 2017/2"

Zelo smo ponosni na vsa prejeta priznanja, zmage na licitacijah in na to, da smo vedno korak pred drugimi. Naj vas ponovno razveselimo z akcijo "Naša najugodnejša ponudba zemeljskega plina 2017/2", s katero si lahko zagotovite občutne prihranke na vaših računih za celo leto. Našo najugodnejšo ceno plina si lahko zagotovite takoj!
> Preberi več

Akcija "Naša najugodnejša ponudba zemeljskega plina 2017/1"

Zelo smo ponosni na vsa prejeta priznanja, zmage na licitacijah in na to, da smo vedno korak pred drugimi. Naj vas tokrat razveselimo z akcijo "Naša najugodnejša ponudba zemeljskega plina 2017/1", s katero si lahko zagotovite občutne prihranke na vaših računih za celo leto. Našo najugodnejšo ceno plina si lahko zagotovite takoj!
> Preberi več

Akcija »Poceni plin – poletje 2017/1«

Zdaj je priložnost, da si zagotovite izjemno ugodno ceno zemeljskega plina kar do konca meseca junija 2018. Akciji »Poceni plin – poletje 2017/1« se lahko do 8. septembra 2017 pridružite novi in obstoječi gospodinjski odjemalci Poceni plina, ki pravočasno oddate izpolnjeno in podpisano Izjavo o sodelovanju. Pohitite in si zagotovite nizko ceno ogrevanja kar za celo leto!
> Preberi več

Akcija »Poceni plin – pomlad 2017/3«

Zdaj je priložnost, da si zagotovite izjemno ugodno ceno zemeljskega plina kar do konca meseca junija 2018. Akciji »Poceni plin – pomlad 2017/3« se lahko do vključno 30. junija 2017 pridružite novi in obstoječi gospodinjski odjemalci zemeljskega plina, ki pravočasno oddate izpolnjeno in podpisano Izjavo o sodelovanju. Pohitite in si zagotovite nizko ceno ogrevanja kar za celo leto!
> Preberi več

Akcija »Poceni plin – pomlad 2017/2«

Zdaj je priložnost, da si zagotovite izjemno ugodno ceno zemeljskega plina kar do konca meseca marca 2018. Akciji »Poceni plin – pomlad 2017/2« se lahko do 19. maja 2017 pridružite novi in obstoječi gospodinjski odjemalci Poceni plina, ki pravočasno oddate izpolnjeno in podpisano Izjavo o sodelovanju. Pohitite in si zagotovite nizko ceno ogrevanja kar za celo leto!
> Preberi več

Akcija "Velikonočni poceni plin 2017"

Izkoristite praznično ponudbo in si zagotovite izjemno ugodno ceno zemeljskega plina kar do konca meseca marca 2018. Akciji »Velikonočni poceni plin 2017« se lahko do 18. aprila 2017 pridružite novi in obstoječi gospodinjski odjemalci Poceni plina, ki pravočasno oddate izpolnjeno in podpisano Izjavo o sodelovanju. Pohitite in si zagotovite nizko ceno ogrevanja kar za celo leto!
> Preberi več

Akcija »Poceni plin – pomlad 2017/1«

Zdaj je priložnost, da si zagotovite izjemno ugodno ceno zemeljskega plina kar do konca meseca marca 2018. Akciji »Poceni plin – pomlad 2017/1« se lahko do 9. aprila 2017 pridružite novi gospodinjski odjemalci Poceni plina, ki pravočasno oddate izpolnjeno in podpisano Izjavo o sodelovanju. Pohitite in si zagotovite nizko ceno ogrevanja kar za celo leto!
> Preberi več

Akcija »Poceni plin – zima 2017/1«

Zdaj je priložnost, da si zagotovite izjemno ugodno ceno zemeljskega plina kar do konca decembra 2017. Akciji »Poceni plin – zima 2017/1« se lahko do 28. februarja 2017 pridružite obstoječi in novi gospodinjski odjemalci Poceni plina, ki pravočasno oddate izpolnjeno in podpisano Izjavo o sodelovanju. Pohitite in si zagotovite nizko ceno ogrevanja!
> Preberi več

Akcija »Prvi mesec zemeljski plin brezplačno 1"

Akcijo »Prvi mesec zemeljski plin brezplačno 1«, ki poteka od 4. novembra smo zaradi velikega povpraševanja podaljšali do 15. decembra 2016. Pohitite in to zimo bistveno prihranite pri stroških za ogrevanje z zemeljskim plinom.
> Preberi več

Akcija »Poceni plin – jesen 2016/2«

Zdaj je priložnost, da si zagotovite izjemno ugodno ceno zemeljskega plina kar do konca oktobra 2017. Akciji »Poceni plin – jesen 2016/2« se lahko od 3. novembra do 6. januarja 2017 pridružite obstoječi in novi gospodinjski odjemalci Poceni plina, ki pravočasno oddate izpolnjeno in podpisano Izjavo o sodelovanju. Pogoj za sodelovanje v akciji je prejemanje računov v PDF obliki, s čimer boste prispevali k varovanju okolja in si poenostavili mesečno plačevanje računov. Prejemanje računov v pdf obliki ni potrebno pri obstoječih kupcih, ki v zadnjih dvanajstih mesecih, šteto od 1. novembra 2015 dalje, pri prodajalcu niso bili v zamudi s plačilom računov za zemeljski plin prodajalca. Pohitite in si zagotovite nizko ceno ogrevanja čim prej!
> Preberi več

Akcija »Poceni plin – poletje 2016«

Zdaj je priložnost, da si zagotovite izjemno ugodno ceno zemeljskega plina kar do konca leta. Akciji »Poceni plin – poletje 2016« se lahko od 1. aprila do 15. septembra 2016 pridružite obstoječi in novi gospodinjski odjemalci Poceni plina, ki pravočasno oddate izpolnjeno in podpisano Izjavo o sodelovanju ter pogodbo (novi odjemalci). Pohitite in si zagotovite nizke cene čim prej!
> Preberi več

Akcija »Prihranite prvi mesec pri plinu 2016«

Pridružite se več kot 185.000 zadovoljnim odjemalcem GEN-I ter si ob zamenjavi dobavitelja poleg ugodnih cen zagotovite tudi zemeljski plin skoraj brezplačno v prvem mesecu dobave. V akciji »Prihranite prvi mesec pri plinu 2016«, ki poteka od 1. aprila do 15. septembra 2016, lahko sodelujete vsi novi gospodinjski odjemalci GEN-I z letno porabo do 70.000 Sm3, ki do roka oddate zahtevek za zamenjavo dobavitelja.
> Preberi več

Akcija »Prvi mesec zemeljski plin brezplačno 2016«

Postanite odjemalec Poceni plina in si poleg ugodnih cen zagotovite tudi brezplačen zemeljski plin v prvem mesecu dobave. V akciji, ki poteka do konca marca, lahko sodelujete vsi novi gospodinjski odjemalci z letno porabo do 70.000 Sm3, ki do roka oddate zahtevek za zamenjavo dobavitelja.
> Preberi več

Akcija »Poceni plin – pomlad 2016«

Zdaj je priložnost, da si zagotovite ugodno ceno zemeljskega plina kar do konca leta 2016. Akciji »Poceni plin – pomlad 2016« se lahko do 31. marca 2016 pridružite novi in obstoječi gospodinjski odjemalci Poceni plina, ki pravočasno oddate izpolnjeno in podpisano Izjavo o sodelovanju ter pogodbo (novi odjemalci). Pohitite in si zagotovite nizke cene čim prej!
> Preberi več

Akcija »Genialno poceni plin«

Vsem novim in obstoječim gospodinjskim odjemalcem zemeljskega plina v akciji »Genialno poceni plin« zagotavljamo, da se boste to zimo greli zelo ugodno. Cena zemeljskega plina v akciji znaša le 0,2789 EUR/Sm3 brez DDV oz. 0,3402 EUR/Sm3 z DDV. Primerjavo morebitnih prihrankov na položnicah za plin si lahko ogledate na informativnem kalkulatorju.
> Preberi več