Želite prihraniti tudi pri stroških za elektriko in pri tem varovati okolje?

Poceni elektrika vam zagotavlja nizke cene in sončno brezogljično električno energijo

GEN-I je že 10 let zapored, torej vse od vstopa na trg, po analizah Direktorata za energijo zelo ugoden dobavitelj električne energije za gospodinjske odjemalce. Sedem let zapored smo v eni največjih evropskih potrošniških raziskav Trusted Brand dobili naziv najbolj zaupanja vredne blagovne znamke. Posebej ponosni smo, da smo bili šestkrat razglašeni za zmagovalca med dobavitelji elektrike v Sloveniji, dvakrat pa smo prejeli tudi priznanje na področju varovanja okolja. Prav tako smo prejemniki ICERTIAS nagrade za odličnost, ki potrjuje najboljšo uporabniško izkušnjo slovenskih odjemalcev. GEN-I je tudi v drugi kampanji Zveze potrošnikov Slovenije ponudil odjemalcem najnižje cene električne energije in zemeljskega plina in tako ponovno dokazal, da smo zares najboljša izbira in najugodnejši dobavitelj energije za slovenska gospodinjstva.

V leto 2021 vstopamo še bolj odločno. Kot prvi dobavitelj električne energije v Sloveniji bomo svojim odjemalcem začeli dobavljati zgolj brezogljično elektriko. Fosilne vire bomo v strukturi naših dobav v celoti nadomestili z viri, ki pri proizvodnji električne energije ne povzročajo izpustov CO2, s čimer se kot podjetje zavezujemo k zeleni prihodnosti.

Pri tem smo se odločili narediti še korak dlje: dajemo vam možnost izbire vira, iz katerega je proizvedena elektrika za vaše gospodinjstvo ali podjetje. Naša prva izbira je sončna energija, saj je sonce po našem prepričanju najčistejši in hkrati neskončen vir energije. Prav zato bomo svojim odjemalcem do januarja 2021 dobavljali elektriko iz 100 % sončnega vira – do aprila 2021 brez kakršnega koli doplačila, od aprila naprej pa za zgolj 1 EUR mesečnega dodatka.

Preverite našo ponudbo Poceni elektrike in se pridružite več kot 164.000 zadovoljnim odjemalcem!