Priznanje Trusted Brand tudi letos v naših rokah

GEN-I je že osmo leto najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki električne energije. Na najvišje mesto ste nas ponovno uvrstili sodelujoči v raziskavi, ki jo v sodelovanju z Mladinsko knjigo že petnajst let izvaja Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana. 

Letošnje priznanje je za nas še posebej pomembno, saj ste nam ga podelili pet mesecev po tem, ko smo z odgovornostjo za ukrepanje proti podnebnim spremembam popolnoma razogljičili dobavo naše električne energije. S tem smo zaupanje v blagovno znamko nadgradili v novo dimenzijo - odgovornega dobavitelja s potrjenim izvorom energije.  

Naša odpoved fosilnim virom energije se že kaže v konkretnih rezultatih. Več kot tristo tisočim odjemalcem smo v prvih petih mesecih letošnjega leta dobavili že 1.400.000 MWh elektrike brez CO2 in s to količino prihranili več kot 840 milijonov kg CO2. To je količina, ki nastane ob 6.950 milijonih kilometrov, prevoženih z avtom. 

Hvala vsem, ki nam že leta izkazujete zaupanje - letos tudi s tem, da ste se nam pridružili na poti v zeleno prihodnost. 

Ostala aktualna obvestila