Obvestilo o spremembi obračunavanja pavšala za zemeljski plin

V GEN-I na vseh področjih stremimo k brezskrbnosti naših strank. Zato med drugim za vas razvijamo storitve in orodja, s katerimi vam omogočamo najboljšo uporabniško izkušnjo. Del tega razvoja je tudi nadgradnja informacijskega sistema, ki bo omogočila posamezniku prilagojene aktivnosti.

Prvi korak v smeri uvajanja sprememb je bil ukinitev storitve fiksni mesečni pavšal za zemeljski plin, ki velja od 1. oktobra 2019 dalje.

Tudi v času nadgradnje našega sistema boste odjemalci prejemali račune za zemeljski plin mesečno, v obliki, ki vam najbolj ustrezna (fizična ali elektronska). Znesek na računu bo temeljil na obračunskih podatkih, prejetih in potrjenih s strani vašega operaterja distribucijskega sistema. Še vedno bo vzpostavljeno tudi plačevanje prek direktne obremenitve plačilnega računa (SEPA), če imate izbran ta način plačevanja.

Za kakršna koli vprašanja, dodatne informacije in pomoč v zvezi z ukinitvijo pavšala, so na voljo naši svetovalci na poceniplin@gen-i.si in na brezplačni telefonski številki 080 1558.