Naše cene za gospodinjske odjemalce ostajajo enake

Z nami ste v gospodinjstvih lahko brez skrbi. Kljub ekstremni rasti cen energentov na mednarodnih trgih pri nas gospodinjskim odjemalcem ne bomo zvišali cen zemeljskega plina in električne energije. Enake bodo ostale najmanj do poletja 2022.  

Skrb za odjemalce in konkurenčne cene sta naši primarni vodili vse od vstopa na trg. Naše cene zemeljskega plina se za gospodinjske odjemalce niso zvišale že pet let in tudi zdaj se ne bodo kljub vsesplošnim dražitvam zaradi energetske krize. To smo uspeli doseči z učinkovitim obvladovanjem tržnih tveganj in izjemno uspešnimi nabavnimi strategijami, za katere že več let pospešeno vlagamo v napredno analitiko in digitalne procese. 

Zadnji dogodki na mednarodnih energetskih trgih kažejo, da bosta le hitra zelena preobrazba energetike in pospešeno vlaganje v brezogljične vire omogočila dolgoročno stabilne cene energije.  

V GEN-I sprejemamo svoj del odgovornosti ter za odjemalce razvijamo projekte in storitve, s katerimi si lahko zagotovijo dolgoročne prihranke in hkrati varujejo okolje. Najnovejši med njimi je Sončna skupnost GEN-I, ki bo vsakemu gospodinjstvu omogočila samooskrbo z električno energijo iz sonca, tudi tistim, ki ne morejo postaviti lastne sončne elektrarne. Povezali bomo strešne površine z odjemalci širom Slovenije ter zgradili največjo samooskrbno skupnost v državi.  

Izkoristite tudi vi priložnost za svoj košček sonca! Vrata naše Sončne skupnosti so že odprta. Vabljeni, da vstopite vanjo.  

Ostala aktualna obvestila