Akcija "Poceni plin – pomlad 2019"

Zdaj je priložnost, da si zagotovite izjemno ugodno ceno zemeljskega plina kar za 12 mesecev. Akciji »Poceni plin – pomlad 2019« se lahko do vključno 8. junija 2019 pridružite obstoječi in novi gospodinjski odjemalci Poceni plina. 

Pogoj za sodelovanje v akciji je prejemanje računov v PDF obliki ali kot e-račun, s čimer boste prispevali k varovanju okolja in si poenostavili mesečno plačevanje računov. Vsem, ki boste izrazili željo, da izpis računa prejmete v papirnati obliki, vam bomo na vsakokrat izdanem računu za merilno mesto, ki je predmet te akcije zaračunali strošek izpisa računa kot dodatne procesne akcijske obdelave v višini 1 EUR (cena z 22% DDV), ki zajema ne-avtomatizirano obdelavo kupčeve zahteve v okviru akcije.

Pohitite in si zagotovite nizko ceno ogrevanja čim prej!

Obstoječi odjemalci GEN-I sodelujete tako, da izpolnite Izjavo. Novi odjemalci za svojega dobavitelja zemeljskega plina izberite GEN-I ter podpišite pogodbo in Izjavo o sodelovanju v akciji.

Zamenjava dobavitelja zemeljskega plina je hitra in enostavna. Izpolnite obrazec za povpraševanje ali nam pišite na poceniplin@gen-i.si oz. pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1558, kjer so vam naši svetovalci na voljo od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro. 

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah:

Ostale aktualne akcije