Akcija "Poceni plin – poletno nizka cena"

Izkoristite poletno akcijo in si zagotovite nizko ceno zemeljskega plina kar za 12 mesecev. Akciji »Poceni plin – poletno nizka cena« se lahko do vključno 10. septembra 2019 pridružite novi gospodinjski odjemalci Poceni plina.

Pristop k dobavitelju GEN-I je preko spletne strani www.poceniplin.si enostaven. Izpolnite obrazec, izberite akcijo "Poceni plin - poletno nizka cena" in označite, da želite z nami elektronsko skleniti pogodbo. Na vaš elektronski naslov boste prejeli sporočilo, kjer s klikom na gumb "Kliknite za sklenitev pogodbe z obveznostjo plačila" z nami elektronsko sklenete pogodbo. Lahko nas pa tudi pokličite na 080 1558 in bomo za vas vse uredili mi! 

Pogoj za sodelovanje v akciji je prejemanje računov v PDF obliki ali kot e-račun, s čimer boste prispevali k varovanju okolja in si poenostavili mesečno plačevanje računov. Vsem, ki boste izrazili željo, da izpis računa prejmete v papirnati obliki, vam bomo na vsakokrat izdanem računu za merilno mesto, ki je predmet te akcije zaračunali strošek izpisa računa kot dodatne procesne akcijske obdelave v višini 1 EUR (cena z 22% DDV), ki zajema ne-avtomatizirano obdelavo kupčeve zahteve v okviru akcije.

Ne zamudite poletno nizke cene, ki je za 25 % nižja od redne cene!

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah:

Ostale aktualne akcije