Akcija »Poceni plin – jesen 2018«

Zdaj je priložnost, da si zagotovite izjemno ugodno ceno zemeljskega plina kar za 12 mesecev. Akciji »Poceni plin – jesen 2018« se lahko do vključno 10. januarja 2019 pridružite obstoječi in novi gospodinjski odjemalci Poceni plina, ki pravočasno oddate izpolnjeno in podpisano Izjavo o sodelovanju.

Pogoj za sodelovanje v akciji je prejemanje računov v PDF obliki ali kot e-račun in direktna obremenitev SEPA (direktna obremenitev SEPA ni potrebna za nove kupce in obstoječe kupce, ki v zadnjih 12 mesecih, šteto od 1. 10. 2017 dalje niso bili v zamudi s plačilom računov za zemeljski plin), s čimer boste prispevali k varovanju okolja in si poenostavili mesečno plačevanje računov. Vsem, ki ne boste želeli pristopiti k prejemanju pdf ali e-računov, bomo v času trajanja ugodnosti akcije, na računu za zemeljski plin obračunali strošek v višini 1 € (z DDV). Prav tako bomo obračunali strošek 1 € (z DDV) vsem, ki ne boste želeli direktne obremenitve SEPA, razen če za vas ni pogoj za pristop k akciji.  

Pohitite in si zagotovite nizko ceno ogrevanja čim prej!

Zamenjava dobavitelja zemeljskega plina je hitra in enostavna. Izpolnite obrazec za povpraševanje ali nam pišite na poceniplin@gen-i.si oz. pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1558, kjer so vam naši svetovalci na voljo od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro. Priporočamo vam, da imate ob izpolnjevanju podatkov pri sebi zadnji račun za zemeljski plin. V podpis boste prejeli pogodbo, vse ostale podrobnosti pa bo za vas uredil GEN-I. 

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah:

Arhiv akcije

Ostale aktualne akcije