Akcija "Naša najugodnejša ponudba zemeljskega plina 2017/1"

Zelo smo ponosni na vsa prejeta priznanja, zmage na licitacijah in na to, da smo vedno korak pred drugimi. Naj vas tokrat razveselimo z akcijo "Naša najugodnejša ponudba zemeljskega plina 2017/1", s katero si lahko zagotovite občutne prihranke na vaših računih za celo leto. Našo najugodnejšo ceno plina si lahko zagotovite takoj!

Pogoj za sodelovanje v akciji je prejemanje računov v PDF obliki, s čimer boste prispevali k varovanju okolja in si poenostavili mesečno plačevanje računov. Vsem, ki ne boste želeli pristopiti k prejemanju pdf računov, vam bomo v času trajanja ugodnosti akcije, na računu za zemeljski plin obračunali strošek v višini 1 € (z DDV). 

Preverite vaše prihranke na kalkulatorju in ob odločitvi za Poceni plin preprosto izpolnite obrazec za zamenjavo dobavitelja - vse ostalo bomo za vas brezplačno uredili mi. Če potrebujete več informacij, nam pišite na poceniplin@gen-i.si ali nas pokličite na 080 1558. Naši prijazni svetovalci so vam na voljo od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro. 

Pohitite, prijavite se lahko do 15. avgusta 2017 oz. do odprodaje zakupljenih količin. 

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah:

Ostale aktualne akcije