Akcija "Jesensko nizka cena zemeljskega plina 2019"

Izkoristite jesensko akcijo in si zagotovite nizko ceno zemeljskega plina kar za 12 mesecev. Akciji »Jesensko nizka cena zemeljskega plina 2019« se lahko do vključno 24. oktobra 2019 pridružite novi in obstoječi gospodinjski odjemalci Poceni plina.

Obstoječi odjemalci GEN-I sodelujete tako, da izpolnite Izjavo. Novi odjemalci pa za svojega dobavitelja zemeljskega plina izberite GEN-I. Pristop k dobavitelju GEN-I je preko spletne strani www.poceniplin.si enostaven. Izpolnite obrazec, izberite akcijo "Jesensko nizka cena zemeljskega plina 2019" in označite, da želite z nami elektronsko skleniti pogodbo. Na vaš elektronski naslov boste prejeli sporočilo, kjer s klikom na gumb "Kliknite za sklenitev pogodbe z obveznostjo plačila" z nami elektronsko sklenete pogodbo. Lahko nas pa tudi pokličite na 080 1558 in bomo za vas vse uredili mi! 

Pogoj za sodelovanje v akciji je prejemanje računov v PDF obliki ali kot e-račun, s čimer boste prispevali k varovanju okolja in si poenostavili mesečno plačevanje računov. Vsem, ki boste izrazili željo, da izpis računa prejmete v papirnati obliki, vam bomo na vsakokrat izdanem računu za merilno mesto, ki je predmet te akcije zaračunali pavšalni strošek v višini 1 EUR (cena z 22% DDV), ki zajema stroške dodatne informacijsko podporne obdelave te storitve.

Pohitite in si zagotovite nizko ceno ogrevanja čim prej!

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah: