Aktualna obvestila

GEN-I že četrtič zapored najbolj zaupanja vredna blagovna znamka

Družba GEN-I je že četrto leto zapored zmagala kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka Trusted Brand 2017 v kategoriji »Ponudniki energije«. Kategorija najbolj zaupanja vrednega ponudnika energije je v Sloveniji razpisana šele štiri leta, zato smo toliko bolj ponosni, da GEN-I ostaja absolutni zmagovalec med ponudniki energije.
> Preberi več

Novi datumi oddaje stanja plinomera

Obveščamo vas, da določeni operaterji distribucijskega sistema spreminjajo obdobje sprejemanja odčitkov plinomerov. Od marca 2017 dalje lahko stanje plinomera sporočate po novih terminih, ki jih lahko najdete na spletni strani Poceni plin, pod rubriko podpora, pogosta vprašanja, števec in merilno mesto, na portalu Moj GEN-I in na brezplačni telefonski številki 080 1558, od ponedeljka do sobote, med 8. in 20. uro.
> Preberi več

Nova obračunska enota za zemeljski plin je kWh

V skladu z novo uredbo o delovanju trga z zemeljskim plinom se zemeljski plin po novem obračunava v energijski enoti in ne več v volumenski kot doslej, kar bo uporabniku omogočalo lažje primerjanje stroškov z drugimi energenti.
> Preberi več

Obvestilo o zamudi računov za zemeljski plin

Obveščamo vas, da boste račun za dobavljeni zemeljski plin za mesec januar prejeli kasneje kot običajno, v določenih primerih lahko tudi šele čez mesec dni. Do zamika pri izstavitvi računov je prišlo zaradi uvedbe spremembe merske enote iz Sm3 v kWh in skrbnega preverjanja pravilnosti vnešenih podatkov. Za zamudo se vam opravičujemo.
> Preberi več

Inovativna storitev GEN-I Sonce za energetsko samooskrbo

Družba GEN-I je v Stari mestni elektrarni premierno predstavila novo storitev GEN-I Sonce, ki bo gospodinjstvom in malim podjetnikom v Sloveniji bistveno poenostavila odločitev za samooskrbo z električno energijo, pridobljeno iz Sonca. GEN-I tako kot prvi dobavitelj energije v regiji vstopa na trg samooskrbe in bo slovenskim odjemalcem omogočal tudi izgradnjo mikro sončnih elektrarn na ključ. Gre za inovativen projekt, ki bo omogočil trajnosten, okolju prijazen in ekonomsko vzdržen prestop v energetsko neodvisnost. Zanesljivost investicije in dolgo življenjsko dobo sončnih elektrarn GEN-I zagotavlja s premišljeno izbiro vrhunskih slovenskih partnerjev.
> Preberi več

Nižje cene zemeljskega plina

Odjemalci GEN-I boste v prihodnje pri računih za ogrevanje prihranili še več. S 1. septembrom smo namreč za več kot 7 % znižali cene zemeljskega plina vsem našim poslovnim odjemalcem Poceni plina z letno porabo do 70.000 Sm3. Nižjo ceno za zemeljski plin, dobavljen od 1. 9. 2015 dalje, vam bomo avtomatsko upoštevali na vaših računih.
> Preberi več

Pretekla obvestila

Obvestilo o spremembi cene omrežnine

Od 1. 1. 2017 veljajo spremenjene cene omrežnine za električno energijo in zemeljski plin, ki so predpisane s strani Agencije za energijo. Na spremembe kot dobavitelj energije nimamo vpliva.
> Preberi več

Dosegljivost klicnega centra med prazniki

V prazničnih dneh vam bodo naši prijazni svetovalci na voljo kot običajno od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro, razen sobote, 31. 12. 2016 med 8. in 14. uro in nedelje, 1. 1. 2017, ko bo klicni center zaprt. Želimo vam lepe praznike.
> Preberi več

Pozor: ne nasedajte neznancem, ki se predstavljajo kot predstavniki GEN-I

Več naših odjemalcev nas je opozorilo o sumljivih obiskih neznancev, ki se lažno predstavljajo kot predstavniki GEN-I ali Elektra in tako skušajo vstopiti v domovanje pod pretvezo, v resnici pa odjemalce z neresničnim in zavajajočim informacijami prepričujejo v podpisovanje novih zavezujočih pogodb s konkurenčnimi dobavitelji energije.
> Preberi več

GEN-I dobitnik ICERTIAS nagrade za odličnost

GEN-I je na podlagi rezultatov glasovanja zasedel prvo mesto kot najbolj zaupanja vreden dobavitelj električne energije in zemeljskega plina in prejel ICERTIAS odličje, ki potrjuje najboljšo uporabniško izkušnjo slovenskih odjemalcev.
> Preberi več

Spletno mesto Poceni elektrika nagrajeno z Zlato nagrado Diggit

GEN-I je na tekmovanju za najboljše slovenske digitalne rešitve Diggit prejel Zlato nagrado Diggit za spletno mesto Poceni elektrika. Strokovna žirija je v konkurenci  50 prijavljenih del spletno mesto nagradila, ker predstavlja  kreativni in inovativni presežek v kategoriji storitev.
> Preberi več

GEN-I zaupa že več kot 150.000 odjemalcev

Družba GEN-I, ki je največji dobavitelj električne energije in drugi največji dobavitelj zemeljskega plina v Sloveniji, je v tem mesecu dosegla nov mejnik, saj oskrbuje že več kot 150.000 odjemalcev električne energije in zemeljskega plina.
> Preberi več

Dosegljivost klicnega centra na velikonočni ponedeljek

Obveščamo vas, da na velikonočni ponedeljek, 6. aprila 2015, naši svetovalci na brezplačni številki 080 15 58 ne bodo dosegljivi. Od torka naprej vam bomo na voljo po ustaljenem urniku med 8. in 20. uro. Zahvaljujemo se za razumevanje in vam želimo prijetne praznike.
> Preberi več

Zasedenost klicnega centra

Obveščamo vas, da v našem klicnem centru zaradi izjemno povečanega števila klicev in elektronskih sporočil prihaja do čakalnih vrst in zamud pri odgovorih. Prosimo za potrpežljivost.
> Preberi več

Novi, še bolj pregledni računi

Z veseljem vam predstavljamo prenovljen račun za elektriko in zemeljski plin – še eno novost, s katero si v GEN-I prizadevamo za kakovostne in inovativne storitve.
> Preberi več

Zamik pri izstavitvi računov

Obveščamo vas, da boste zaradi nadgradnje informacijskega sistema račun za dobavljeno električno energijo oz. zemeljski plin prejeli po 15. februarju. Do zamika bo prišlo tudi pri plačilu položnic preko direktne obremenitve (trajnika). Hvala za razumevan
> Preberi več

GEN-I zmagovalec v kampanji Zveze potrošnikov Slovenije

V družbi GEN-I smo se z veseljem odzvali na licitacijo ZPS v okviru kampanje »Zamenjaj in prihrani«, v kateri so sodelovali vsi pomembnejši slovenski dobavitelji električne energije in zemeljskega plina, saj že od vstopa na trg ponujamo ugodne cene slovenskim gospodinjstvom. Tudi tokrat smo predložili najbolj konkurenčno ponudbo in zmagali v dveh kategorijah – tako za električno energijo kot tudi za paket električne energije in zemeljskega plina. Veselimo se, da se bo našim skoraj 120.000 odjemalcem v kratkem pridružilo novih 20.000 gospodinjstev.
> Preberi več

Portal Moj GEN-I je prenovljen

Popolnoma smo prenovili portal Moj GEN-I, ki je še lažji za uporabo in nudi mnogo novosti za hitro in enostavno upravljanje vašega naročniškega razmerja.
> Preberi več

GEN-I je v skladu z Energetskim zakonom spremenil splošne pogoje

GEN-I je skladno z novim Energetskim zakonom (Uradni list RS št. 17 z dne 7. 3. 2014) dne 24. 3. 2014 sprejel nove Splošne pogoje za dobavo zemeljskega plina odjemalcem, priključenim na distribucijsko omrežje zemeljskega plina z letno porabo do 70.000 Sm3, ki bodo pričeli veljati s 1. 6. 2014 in bodo v celoti nadomestili doslej veljavne Splošne pogoje za oskrbo odjemalcev z zemeljskim plinom, priključenih na distribucijsko omrežje zemeljskega plina z letno porabo do 70.000 Sm3 z dne 31. 7. 2012.
> Preberi več